MURAT'S PLACE BERGHEM

MURAT'S PLACE BERGHEM lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 543 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Murat's Place Berghem. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 13:02 Kwart over 5 besteld en er stond dat het 45 minuten zou duren uiteindelijk kwamen ze het om kwart voor 8 brengen
27 jun 2022 om 7:58 Na ongeveer 2 uur gewacht te hebben, gebeld. Pas na 20 minuten iemand aan de lijn. Daar gaven ze aan dat ons eten nu pas gemaakt ging worden en binnen een half uur aanwezig zou zijn. Uiteindelijk eten 3 uur later gekregen.
26 jun 2022 om 22:23 Eten was ok. Wel verkeerde saus over mn kapsalon. Merkte ook dat eigenlijk elke bestelling die weggegeven werd verkeerd was, iedereen kwam terug met commentaar. Misschien met iets meer structuur werken.
26 jun 2022 om 20:11 We moesten 2 keer bellen voordat onze bestelling kwam, super lang gewacht!!! Op het bonnetje stond verwachte levering om 18.40 maar kwam 50 min later aan! Het eten was wel warm, alleen het zag er slordig uit.
26 jun 2022 om 19:43 Na bijna 2 uur eindelijk het eten ontvangen. Het eten was wel lekker en warm, maar het leek wel haastig gemaakt.
25 jun 2022 om 2:03 Om 00:00 bestellen en dan nog 1 uur moeten wachten tot het eten wordt bezorgd. En dat voor 1 reuze broodje shoarma waar ook nog het 2de broodje van mist. Als je daar over belt krijg je een “tegoedbon” van 1 pita broodje. Belachelijk!
23 jun 2022 om 11:28 Very good
20 jun 2022 om 20:26 Het gewenste lamsvlees bleek uitverkocht. Na telefonisch contact besloten dan maar voor extra friet te gaan ipv lamsvlees. De friet was al 3 x gebakken voor hij voor mij gebakken werd. De friet smaakte dus oud en verbrand.
20 jun 2022 om 20:03 Snel en goed
19 jun 2022 om 22:19 3 e keer dat ik na anderhalf uur moet bellen waar mn eten blijft, woon 2 straten verder dus zo ver is het niet. is slecht geregeld. bestel er niets meer.
18 jun 2022 om 20:37 Helemaal NIETS BEZORGD na 1,5 uur gebeld. Het zou goed komen ondertussen mail binnen wat we er van vonden. Maar we hebben helemaal niets bezorgd gekregen. Ongelovelijk slecht!!
9 jun 2022 om 22:25 Erg lang moeten wachten, wat niet eens een drukke dag was. Zou half uur duren, maar heeft uiteindelijk 75min geduurd. Zelfs nog gebeld, waarbij werd gezegd dat het eraan kwam. Maar zelf toen duurde het nog erg lang. Eten zelf was niet erg speciaal.