MURAT'S PLACE BERGHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 799 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Murat's Place Berghem. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 2:19 De kapsalon was lekker van smaak, het was goed warm! Maar ik vond dat er meer rauwkost en hard gebakken friet op zat dan kip! Ik had extra kaas besteld maar de kaas moest ik echt zoeken! Erg weinig dus. Kortom het viel tegen
13 apr 2024 om 8:55 Was kei lekker
31 mrt 2024 om 21:05 Waar voorjegeld én vriendelijke bezorger
30 mrt 2024 om 15:07 Dönerschotels waren weer heerlijk! Bezorgtijd was prima voor een vrijdagavond en de bezorger was erg vriendelijk.
24 mrt 2024 om 9:26 Verkeerde bezorgd en duurde veel langer dan aangegeven
17 mrt 2024 om 9:52 Goed eten ,lekker
12 mrt 2024 om 7:04 Bezorging duurt wat lang maar het eten is prima
9 mrt 2024 om 10:21 In slaap gevallen omdat het zo lang duurde, ze hebben de bestelling zonder tas op de grond voor de deur gelegd.
3 mrt 2024 om 21:38 De bezorging duurde meer dan een uur langer dan dat ze hadden aangegeven. Het kwam maar niet, dus hebben we gebeld en kregen we de vraag of we het op konden komen halen, omdat het anders nog wel even kon duren.
29 feb 2024 om 19:40 Duurde erg lang voor de pizza bezorgd was. Er zat één verkeerde pizza bij en de pizza die pittig zou zijn was eerder zoet.
19 feb 2024 om 9:19 Dönerschotel was prima. De bezorgtijd duurde een uur, maar dit is te verwachten in het weekend.
18 feb 2024 om 2:12 2 uur later pas eten, koud ook. Vaker gebeurd, wij bestellen niet meer.